Despre noi

Despre noi

ISTORICUL COMPANIEI

O.F. SYSTEMS SRL si-a inceput activitatea in 1992 in calitate de distribuitor de echipamente de laborator, avand o experienta de succes in domeniul vanzarilor de peste 20 de ani.

Inca de la inceputul activitatii, obiectivul firmei a fost acela de a furniza aparatura de laborator si echipamente industriale de inalta performanta.

product inspection
EasyBev

PRODUSELE NOASTRE

 Portofoliul nostru de produse este foarte vast si cuprinde echipamente de laborator, echipamente de proces si cantare industriale. Bazandu-ne pe acesta, am dezvoltat proiecte “la cheie” oferind clientului avantajul de a colabora cu un singur contractor de la proiectarea interiorului laboratorului, pana la mobilier si echipamente.

239 +

LABORATOR

13 +

PRODUCTIE

4 +

RETAIL

CINE SUNTEM?

O.F. SYSTEMS SRL nu este doar principalul reprezentant in Romania al firmei elvetiene Mettler Toledo (cantarire de laborator, instrumente analitice, cantarire industriala, Ingold, Garvens, Raze X Safeline si Detectie Metale, Cargoscan) ci si distribuitor pentru Sotax, Bioengineering,  Thermofisher Scientific (Reologie & Controlul Temperaturii), Parr Instruments cat si distribuitor autorizat Ascott Analytical Equipment,Integra Biosciences Ag, Nabertherm, Binder,  GFLHettich,  Flores Valles, Soltec, Hettich, Erlab, Haenni, si altii.

Portofoliul nostru de produse este foarte vast si cuprinde echipamente de laborator, echipamente de proces si cantare industriale. Bazandu-ne pe acesta, am dezvoltat proiecte “la cheie” oferind clientului avantajul de a colabora cu un singur contractor de la proiectarea interiorului laboratorului, pana la mobilier si echipamente.

PARTENERIATE O.F. SYSTEMS SRL

SERVICIILE NOASTRE

Deoarece nu doar calitatea echipamentului este importanta, dar si asigurarea de servicii profesionale, O.F. SYSTEMS srl vine in intampinarea nevoilor clientilor cu departamente specializate: 

VANZARI

Echipa noastra de vanzari iti va oferi suport in privinta achizitionarii echipamentelor de laborator din portofoliul nostru.

TEHNIC

Tehnicienii nostri specializati in echipamentele pe care le furnizam iti vor oferi suport pentru instalarea acestora.

SERVICE

Service-ul nostru de echipamente de laborator este proiectat special pentru a rezolva orice tip de problema la aparatura de laborator.

METROLOGIE

Verificarea metrologica este asigurata in cadrul Laboratorului de Metrologie propriu sau la sediul clientului, in functie de solicitari.
Easy R40

SOLUTII COMPLETE

Compania noastra asigura service post-vanzare pentru o perioada de cel putin 10 ani dupa terminarea perioadei de garantie.

Oferim instalare, training si service, cat si implementare de metode, servicii de validare IQ/OQ la 6 luni, 12 luni sau cat de des este necesar.

Suntem renumiti in  Romania pentru furnizarea de echipament de inalta performanta si de servicii asociate. Detinem o baza de date de aproximativ 6000 clienti – companii de stat dar si companii care activeaza in domeniul privat din diferite domenii: Cercetare & Academic, Pharma, Industria Alimentara, Automotive, Industria Electronica, Petrochimie, Agentiile Guvernamentale de Mediu, Stiinta Materialelor si Laboratoare Private.

Deoarece contactul permanent cu clientii nostri este foarte important, nu doar ca participam la expozitii internationale tinute pe teritoriul Romaniei dar organizam si propriile noastre expozitii si seminarii.