Suport Tehnic

Suport tehnic

Deoarece nu doar calitatea echipamentului este importanta, dar si asigurarea de servicii profesionale, O.F. SYSTEMS srl vine in intampinarea nevoilor clientilor cu departamente specializate:

VANZARI

Echipa noastra de vanzari iti va oferi suport in privinta achizitionarii echipamentelor de laborator din portofoliul nostru.

TEHNIC

Tehnicienii nostri specializati in echipamentele pe care le furnizam iti vor oferi suport pentru instalarea acestora.

SERVICE

Service-ul nostru de echipamente de laborator este proiectat special pentru a rezolva orice tip de problema la aparatura de laborator.

METROLOGIE

Verificarea metrologica este asigurata in cadrul Laboratorului de Metrologie propriu sau la sediul clientului, in functie de solicitari.

Compania noastra asigura service post-vanzare pentru o perioada de cel putin 10 ani dupa terminarea perioadei de garantie.

Oferim instalare, training si service, cat si implementare de metode, servicii de validare IQ/OQ la 6 luni, 12 luni sau cat de des este necesar.

Suntem renumiti in  Romania pentru furnizarea de echipament de inalta performanta si de servicii asociate. Detinem o baza de date de aproximativ 6000 clienti – companii de stat dar si companii care activeaza in domeniul privat din diferite domenii: Cercetare & Academic, Pharma, Industria Alimentara, Automotive, Industria Electronica, Petrochimie, Agentiile Guvernamentale de Mediu, Stiinta Materialelor si Laboratoare Private.

Deoarece contactul permanent cu clientii nostri este foarte important, nu doar ca participam la expozitii internationale tinute pe teritoriul Romaniei dar organizam si propriile noastre expozitii si seminarii.