Cele mai bune conditii pentru succesul dumneavoastra!

Infiintata ca si companie de familie, BINDER este axata exclusiv pe producerea etuvelor, fiind cel mai mare specialist din lume pentru laboratoarele industriale si stiintifice. Mai mult de 23.000 de unitati pleaca din sediul nostru din Tuttlingen, Germania, anual.

Tehnologiile avansate, inovatiile, pionieratul si precizia absoluta sunt ceea ce caracterizeaza imaginea brandului BINDER in lume. Atentia noastra se indreapta pe simularea perfecta a influentei conditiilor biologice, chimice si de mediu pentru o varietate de industrii.

In plus, fata de gama noastra de produse, oferim clientilor nostri o selectie cuprinzatoare de optiuni si accesorii, putand sa-si optimizeze unitatile standard in functie de cerinte. Cu BINDER INDIVIDUAL, solutiile personalizate sunt posibile pe baza unitatilor noastre standard.

Premiul pentru inovatie Binder: o idee excelenta

Din anul 1998, Premiul pentru Inovatie Binder a fost acordat anual de catre Societatea Germana de Bioolgie Celulara, acest premiu fiind sponsorizat de catre Binder si acordat pentru munca deosebita de cercetare in domeniul biologiei celulare.

Prin acest angajament, Binder sprijina progresul in domeniul stiintelor vietii si intareste cooperarea stransa cu stiinta si cercetarea pe termen lung. Binder este un partener ideal in mod special in domeniul cultivarii de celule.

Responsabilitatea Binder pentru mediu

Timp de aproape trei decenii, am oferit clientilor nostri mai mult decat inovatii, siguranta si suport pentru produse, am dezvoltat si partea de responsabilizare fata de mediul inconjurator.

Este bine de stiut ca azbestul sau mercurul nu sunt folosite pentru niciunul dintre produsele Binder acum sau pe viitor. Din motive de reciclare, nu au existat niciodata combinatii de materiale care sa nu poata fi separate. De aceea materialele plastic sunt etichetate corespunzator fara niciun compromis in privinta calitatii.

Afișez toate cele 24 de rezultate