Afișez toate cele 5 rezultate

4 Factori ce trebuiesc luati in considerare inainte de a selecta un produs pentru controlul temperaturii

 

De ce are nevoie aplicatia dvs.?

Aveți un rezervor, vas sau baie existente și trebuie să încălziți lichidul? Verificați circulatoarele de imersie pentru domeniul de control al temperaturii și caracteristicile care se potrivesc cel mai bine cerințelor aplicatiei dvs.

Aveți nevoie să circulați catre o aplicație externă, cum ar fi un evaporator rotativ sau un bio-reactor, sau trebuie să adăugați încălzire sau răcire la aplicația dvs.?

Luați în considerare circulatoarele pentru bai refrigerate sau încălzite Thermo Scientific™. Toate sistemele și circulatoarele de imersie vin in standard cu conexiuni de circulație exterioară. Indiferent dacă aveți o utilizare actuală sau viitoare pentru circulația externă, puteți întotdeauna reconfigura circulatorul pentru baie frigorifică sau încălzită sau circulatorul de imersie pentru a realiza acest lucru în câțiva pași simpli.

Aplicația dvs. de control al temperaturii necesită o zonă de lucru pentru a plasa pahare sau tuburi de test?

Decideți între o mare selecție de circulatoare pentru băi frigorifice, băi încălzite din oțel inoxidabil, precum și băile economice încălzite PPO sau acrilice. Aceste băi au fost concepute pentru a oferi zone de lucru mai mari pentru a găzdui mai multe pahare, tuburi de probă sau vase de incubație.

Câtă capacitate de răcire necesita aplicația dvs.?

Alegeți dintre mai multe intervale de temperatură și rampe de temperatură necesare pentru aplicația dvs. Capacitatea de încălzire și răcire sunt specificate în wați pentru fiecare sistem. Curbele de încălzire și răcire corespunzătoare vă vor oferi cunoștințe cu privire la viteza cu care un sistem poate încălzi sau răci volumul de lichid până la punctul de temperatură dorit.

Specificațiile de temperatură pentru băile de încălzire menționează o temperatură minimă de mediu plus 13 °C. Aceasta se referă la efectul „absorbției de căldură” asupra performanței acestor unități care se produce atunci când căldura motorului este condusă în baie. Băile mai mari pot pierde rapid căldura și pot fi capabile să controleze cu precizie temperatura sub nivelul ambientului, plus pragul de 13 °C. Utilizați un accesoriu „Bobină de răcire” sau un circulator de baie frigorifică pentru a funcționa în condiții de temperatură ambientala.

Circulatoarele de încălzite cu imersie din seria STANDARD, ADVANCED și PREMIUM oferă un control excepțional și precis al temperaturii. Indiferent dacă este utilizat singur sau conectat cu una dintre băile frigorifice sau încălzite, vă oferim o soluție de control al temperaturii proiectată pentru a satisface nevoile dumneavoastră.