De 75 de ani, BUCHI este lider in furnizarea de solutii in tehnologiile de laborator pentru industria de cercetare si dezvoltare, control al calitatii si productiei la nivel mondial.

Acoperim o gama larga de industrii cum ar fi cea farmaceutica, chimica, produse alimentare si bauturi, furaje pentru animale, analiza de mediu si mediul academic.

Soluții pentru numeroase aplicații

Solutiile noastre pentru laborator, evaporare industriala, uscare prin pulverizare, punct de topire, cromatografie, extractie, distilare si digestie, spectroscopie in infrarosu, satisfac cele mai inalte nevoi ale clientilor din intreaga lume.

Mesaj pentru clientii nostri:

“Calitate in mainile tale”, este principiul care ne ghideaza si construieste filosofia si actiunile noastre. Ne provoaca sa oferim servicii deosebite clientilor nostri, solutii ce sunt precis adaptate nevoilor lor si care ofera o valoare adaugata clara.

Aproape de clienți

Reteaua noastra mondiala de 16 filiale si centre de suport precum si cei peste 70 de parteneri de distributie calificati asigura proximitate oriunde v-ati afla.

Calitate in mainile tale

Toate produsele noastre sunt conforme cu filosofia noastra de “Calitate in mainile tale”. Ne straduim sa dezvoltam produse si solutii solide, concepute intr-un mod ingenios, convenabile si usor de utilizat pentru a indeplini cerintele clientilor nostri la cel mai inalt nivel. Compania BUCHI este certificata ISO 9001:2008

Afișez 1 - 24 din 43 de rezultate