Reparatii echipamente

reparatii echipamente

Atunci cand ai nevoie de specialisti, noi iti venim in ajutor!

Inginerii noștri pregătiți din fabrică vor inspecta, estima și cota costul reparației dumneavoastră. Dacă un articol depășește reparațiile economice, vom cita un „cost de reparație” și un preț „Nou pentru vechi”.

Dacă aveți probleme în returnarea echipamentului sau nu aveți facilitățile pentru ambalarea articolelor pregătite pentru tranzit, putem aranja colectarea de articole sau furnizarea de ambalaje. Vă rugăm să rețineți că, în cazul în care este puțin probabil să nu putem repara un articol în atelierul nostru, vom contacta producătorul și vom oferi o ofertă pentru reparații prin intermediul producătorului. Vă rugăm să nu trimiteți articole pentru reparații fără acordul prealabil.

Siguranță: Vă rugăm să rețineți că toate echipamentele returnate pentru reparații trebuie să fie însoțite de un certificat de decontaminare completat.

EXPERIENTA

Avem o echipă de ingineri cu experiență, pregătiți din fabrică, care sunt calificați în diagnosticarea defecțiunilor și reparează toate tipurile de echipamente. Vă rugăm să rețineți că, în unele cazuri, este posibil să nu fie practic sau rentabil repararea articolelor la fața locului, caz în care putem aranja o reparație internă.