Balante Analitice

Performante uimitoare in cantarirea analitica

Rezultatele Fiabile Încep Cu O Cântărire Exactă

Rezultatele analitice fiabile încep cu o cântărire precisă. Pregătirea corespunzătoare
a probelor și manipularea atentă a datelor sunt esențiale. Atunci când nu există loc de compromis, atunci când aveți nevoie de performanță și durabilitate ridicată, balanțele analitice robuste și ușor de utilizat de la METTLER TOLEDO sunt alegerea perfectă. Balanțele noastre analitice au o gamă largă de precizie - de la
0,005 mg la 0,1 mg și capacități de la 54 g până la 520 g care acoperă toate fluxurile de lucru.

Soluții De Cântărire Fără Compromis

Balanțele analitice Excellence level de la METTLER TOLEDO au un interval de precizie cuprins între 0,005 mg și 0,1 mg și capacități de până la 320 g, pentru a acoperi toate cerințele analitice din fluxul de lucru. Descoperiți funcții avansate care asigurara a calitatea, cum ar fi panoul de cântărire SmartGrid, StatusLight, LevelControl și GWP Approved, care minimizează efectele mișcărilor de aer, precum și soluții inovatoare pentru detectarea și eliminarea încărcărilor electrostatice. Pentru suport complet cu respectarea reglementărilor și asigurarea integrității datelor, conectați balanța dvs. analitiă Excellence la software-ul de laborator LabX.

     Descoperiți Balanțele Analitice Excellence Level pe Site-ul Producatorului

Durabilitate și Performanță Ridicată de Cântărire

Balanțele analitice Advanced level si semi-microbalanțele de la Mettler Toledo au un nivel de precizie
de până la 0,01 mg și o capacitate de până la 320 g.
Aceste balanțe fiabile și robuste oferă rezultate precise datorită celulei de cântărire MonoBloc, transfer
de date facil și conectare la dispozitive periferice prin USB, RS232 și Bluetooth opțional, precum și
aplicații intuitive pentru cântărirea de rutină eficientă. Pentru o curățare ușoară, puteți scoate panourile de sticlă QuickLock din balanța dvs. fără a folosi unelte speciale.
Funcțiile de asigurare a calității vă ajută să respectați reglementările și standardele din industrie.

     Descoperiți Balanțele Analitice Advanced Level pe Site-ul Producatorului

Performanță Solidă de Cântărire

Balanțele analitice Entry level de la Mettler Toledo au o precizie de până la 0,1 mg și o capacitate de până la 220 g.
Celula de cântărire Electromagnetic Force compensation (EMFC) cu protecție la suprasarcină asigură că aceste balanțe oferă rezultate fiabile în mod consecvent. Interfețele multiple suportă cititorul de coduri de bare, imprimanta și conexiunile PC pentru trasabilitate ușoară și manipulare de date. Aplicațiile ușor de utilizat simplifică sarcinile de cântărire de rutină.
Ecranul tactil color TFT cu pictograme clare și ghidare intuitivă le permite utilizatorilor să opereze eficient balanțele ME-T.

     Descoperiți Balanțele Analitice Standard Level pe Site-ul Producatorului

Gamă Largă de Accesorii

Portofoliul nostru include: module de dozare, imprimante, software, suporturi speciale pentru recipiente - ErgoClips, kituri de densitate, soluții antistatice, accesorii de cântărirepentru filtre și seturi de greutăți (CarePacks).
Cu ajutorul accesoriilor noastre, balanțele analitice METTLER TOLEDO pot fi personalizate în funcție de necesitățile dvs. pentru a îndeplini cerințele specifice ale majorității aplicațiilor analitice de cântărire.

     Descoperiți Accesorii Balanțe