METTLER TOLEDO
Mettler Toledo este un producator si comerciant de renume mondial de instrumente de precizie in laborator, uzul industrial si pentru aplicatiile legate de retail alimentar. O parte semnificativa a vanzarilor de instrumente sunt in segmente in care suntem lideri globali. In plus, fata de o oferta larga de produse, avem una dintre cele mai mari organizatii de vanzari si service la nivel mondial intre companiile care comercializeaza intrumente de precizie.

Ne concentram pe segmentele cu valoare adaugata inalta a pietelor prin oferirea de instrumente inovative care integreaza de cele mai multe ori diverse tehnologii, inclusiv solutii ale aplicatiilor specific pentru clienti. Ne proiectam instrumentele nu numai pentru a aduna date valoroase dar, de asemenea, pentru a facilita procesarea si transferul acestor date in sistemele informatice de gestionare ale clientilor.

Vanzarile Mettler Toledo sunt diversificate geografic, cu vanzari in 2012, provenind 34% din Europa, 34% din America si 32% din Asia si alte tari. Compania are o organizatie globala de vanzari si service de aproximativ 6000 de angajati, acestia constituind aproape jumatate dintre angajatii nostri, care ofera consultanta in vanzari si service in 36 de tari. Compania are o prezenta de productie in Europa, Statele Unite ale Americii si China.

Solutii/Avantaje competitive

Solutii pentru laborator

Instrumentele noastre de laborator sunt fundatia laboratoarelor din intreaga lume. Produsele noastre imbunatatesc procesele in cercetare si dezvoltare, descoperirea de noi medicamente si controlul calitatii. De exemplu, printre produsele pe care le oferim se afla balantele de laborator, unul dintre intrumentele cele mai folosite intr-un laborator, balantele fiind parte integranta a procesului de cercetare prin precizia lor. Datele generate de echipamentele noastre pot fi analizate si gestionate in software-ul specific si interfatat cu sistemul de informatii al clientului. Beneficiile oferite de solutiile noastre includ o precizie imbunatatita, productivitate mai mare si conformitate cu reglementarile in vigoare.

Oferta nostra larga include balante analitice si de precizie, pipete, titratoare si sisteme de analiza termica. Partea de descoperire de noi medicamente include reactoare de laborator, sisteme de analiza in situ, si instrumente de sintetizare.

Solutii industriale

Solutiile noastre industriale sunt de regula folosite de catre aceeasi clienti dar sunt utilizate in unitatile de productie, mai degraba, decat in laboratoarele de cercetare. Instrumentele noastre industriale si software-ul optimizeaza operatiunile, de la receptie pana la expediere, oferind solutii pentru productie, inspectia finala si logistica. Solutiile noastre ofera valoare clientului prin calitatea imbunatatita a produselor, procesele accelerate si automate, eficienta crescuta si respectarea reglementarilor in vigoare. Multe dintre solutiile noastre sunt integrate direct in sistemele ERP ale clientilor nostri.

Oferta noastra pentru piata industriala include cantare si terminale industriale; software, cum ar fi cel statistic al controlului calitatii; detectoare de metal, cantare de sortare, sisteme x-ray; solutii de identificare automata, de captare a datelor si dimensionare, pentru transport si logistica si solutii pentru cantarirea vehiculelor.

Retail in industria alimentara

Oferim solutii complete astfel incat retailerii isi pot gestiona in mod eficient stocul de alimente proaspete si venim in sustinerea lor pentru a-si eficientiza la maximum profitabilitatea. Solutiile noastre variaza de la receptie pana la pre-ambalare, la solutii in magazine pentru departamentul de self-service si terminalele check-out. Solutiile noastre sunt interconectate pentru a colecta date asupra diverselor obiecte, software-ul furnizat ajutand clientul etichetarea de pret, managementul inventarului, managementul lantului de aprovizionare si altele. Asigurand ca produsele proaspete sunt disponibile la pretul corect afisat imbunatateste de asemenea satisfactia clientilor. Solutiile noastre se integreaza usor cu infrastructurile IT deja existente.

Gama noastra de retail include: sisteme de pre-ambalare si etichetare, cantare de ghiseu si self-service, sisteme check-out si software aferent.

Avantaje competitive

Solutiile noastre inovative, combinate cu vasta noastra retea globala si pozitia de top ocupata in industrie, fac din Metter Toledo o franciza puternica care se diferentiaza de competitori. Mettler Toledo este construit pe o fundatie puternica ce ne ofera avantaje importante in fata competitiei, aceste avantaje incluzand:

Pozitia de lider pe piata

Avem pozitii de lider in fiecare dintre pietele existente, iar o parte semnificativa a echipamentelor noastre sunt din segmente in care suntem lideri la nivel global.

Notorietatea brandului

Intre companiile care ofera instrumente de laborator, Mettler Toledo are unul dintre cele mai puternice branduri, acesta avand o insemnatate deosebita pentru clientii nostri si fiind identificat cu precizia, fiabilitatea si inovatia. Reputatia noastra este motivul pentru care clientii apeleaza la noi pentru cele mai critice nevoi, cum ar fi calitatea produsului, productivitatea, eficientizarea costurilor si respectarea reglementarilor.

Inovatia

Detinem un istoric lung de inovatii tehnologice si suntem lideri in furnizarea de solutii inovative pentru imbunatatirea proceselor clientilor noastri. Aceasta capacitate apare din intelegerea proceselor clientilor si investitii constante in cercetare si dezvoltare, expertiza de productie in tehnologia senzorilor si puterea in dezvoltarea de software.

Reteaua globala de vanzari

Avem una dintre cele mai mari retele de vanzari si service dintre toate companiile care comercializeaza instrumente de laborator. Aceasta acoperire geografica ne permite sa partcipam pe piete importante, inclusiv pe cele cu potential ridicat de dezvoltare si sa furnizam sprijin in timp util clientilor nostri precum si feedback valoros pentru fabricarea si dezvoltarea de produse.

Veniturile recurente din service

Avem cea mai mare baza de instrumente instalate din lume care furnizeaza venituri recurente din service. Oferta nostra complete de service include instalare, calibrare, intretinere preventiva si servicii de reparatii la distanta. Serviciile noastre ajuta clientii sa-si maximizeze fiabilitatea si sa-si optimizeze instrumentele. Furnizam, de asemenea, servicii pentru a ajuta clientii sa-si asigure conformitatea cu diferite cerinte de reglementare.

Diversificarea

Baza noastra de vanzari este diversificata din punct de vedere geografic, al gamei de produse, industriei si clientilor.

Cu astfel de avantaje competitive, Mettler Toledo este bine pozitionata pentru a continua sa-si extinda pozitia de lider. Strategiile de crestere sunt concentrate pe castigarea de cote de piata in tarile dezvoltate, extinderea prezentei pe pietele in dezvoltare, extinderea pozitiei fruntase pe partea de tehnologii inovatoare, mentinerea pozitiei de lider pe partea de eficientizare a costurilor si urmarirea achizitiilor strategice.

Afișez 1 - 24 din 65 de rezultate