Balante de Precizie

Balante de precizie robuste si exacte, pentru a fi folosite in laborator sau in zone de productie

Rezultatele Fiabile Incep cu o Cantarire Exacta

Pregătirea corespunzătoare a probelor și manipularea atentă a datelor sunt esențiale. Când nu există loc de compromis, soluțiile de cântărire și dozare Seria Excellence oferă rezultate precise, de fiecare dată.

Performanțele remarcabile de cântărire și tehnologiile inovatoare de manipulare a eșantioanelor garantează că sarcinile de cântărire dificile sunt eficiente si fără erori cu ajutorul balantelor de precizie METTLER TOLEDO.

Instalați software-ul LabX® pentru o integrare fără probleme și asigurați integritatea datelor.

            Balante de Precizie Seria Excellence
            Balante de Precizie Seria Advanced
            Balante de Precizie Seria Standard

Performanțe uluitoare

Tava de cântărire SmartPan ™ minimizează efectele curenților de aer pe celula de cântărire pentru a obține rezultate mai rapide și mai precise cu balantele de precizie METTLER TOLEDO. În majoritatea situatiilor nu mai este nevoie de o incinta de protectie, reducând în mod semnificativ etapele procesului.


Interfață avansată de utilizator

Balanțele de precizie de la METTLER TOLEDO au fost proiectate ergonomic pentru a vă face viața cât mai ușoară posibil. Fiecare sarcină de cântărire poate fi efectuată cu ușurință și eficiență. Funcția SmartTrac ™ ghidată de culoare ușurează dozarea la greutatea țintă pentru a rămâne în limitele de toleranță.


Construcție robustă

Carcasa metalică rezistentă și protecția la supra-încărcare de peste 100 kg protejază balanța dvs. atunci când lucrați cu recipiente grele de probă. Tava mare de cântărire oferă confort suplimentar.


Soluții Complete cu LabX®

Fluxuri de Lucru Eficiente și Securizate

Conectați balanta de precizie la software-ul LabX și beneficiați de ghidarea completă pe ecran a utilizatorilor, rezultatele dvs. tipărite într-un raport personalizat și toate calculele și documentația efectuate automat.

Gestionarea datelor fără erori Transferul de date la un PC sau la un program software este ușor și fără erori prin USB sau Ethernet. Funcțiile integrate LabX vă ajută să vă asigurați integritatea datelor.

    Mai multe informații despre LabX