ELGA LabWater – Specialiștii in purificarea apei pentru laborator

ELGA este parte integrantă Veolia Water Technologies, liderul mondial în tratarea apei. Veolia Water Technologies este renumita pentru capacitățile sale în furnizarea de solutii de orice dimensiune pretabile de-a lungul întregului ciclului parcurs de apa.

Angajamentul de baza al companiei pentru dezvoltarea și furnizarea de echipamente destinate producerii de apă purificată in laborator consta in garantarea obținerii unor rezultate precise.

ELGA LabWater este specializata pentru a se adresa urmatoarelor piețe:

Cercetare și testare
Sanatate
Diagnosticare clinica
Toate sistemele sunt fabricate în Marea Britanie și sunt acreditate cu standardele ISO9001 și ISO14001. Detin propriile parghii de cercetare și dezvoltare și sunt mereu în căutarea celor mai bune solutii pentru a avea in portofoliu produse sustenabile pentru o calitate a apei corespunzatoare aplicațiilor dumneavoastră.

ELGA se concentrează exclusiv pe apă și tratarea acesteia. Contribuie continuu la expertiza unica de aplicatii cu destinatie tehnica și științifica dezvoltata în ultimii 75 ani. ELGA este experimentata în a face față provocărilor care apar în timpul dezvoltării, instalarii și întreținerii sistemelor de purificare singulare, precum și proiectelor complexe, care presupun implicarea unor arhitecti si consultanti.

Afișez toate cele 9 rezultate