Infiintata in 1973, avand sediul principal in Allschwill, langa Basel, centrul industriei farmaceutice din Elvetia, Sotax Group si-a inceput activitatea ca si companie de inginerie pentru a deservi industria farmaceutica si altele.

Astazi, Sotax este un lider important in dezvoltarea si fabricarea de instrumente de testare si software pentru testarea comprimatelor si un furnizor de servicii de inalta clasa in industria farmaceutica.

Managementul SOTAX se concentreaza pe standarde foarte ridicate de calitate la toate nivelele de functionare si isi imbunatateste in mod continuu sistemele de calitate pentru a satisface standardele GMP, GAMP si ISO 9000-3.

SOTAX si-a stabilit o excelenta reputatie internationala ca specialist in dezvoltarea si productia echipamentelor de test si a sistemelor automate avansate, colaborand cu companii farmaceutice mari pentru a dezvolta solutii hardware/software potrivite produselor lor.

Pe langa produsele consacrate SOTAX, din grup fac parte si Dr. Schleuniger® Pharmatron si Zymark.

Dr. Schleuniger® Pharmatron este un lider global care s-a specializat in oferirea de solutii complete pentru testarea duritatii tabletelor inca din 1972. In plus, fata de masurarea greutatii, grosimii, , diametrului si a duritatii (forta de spargere), Dr. Schleuniger® Pharmatron ofera un sistem avansat PAT pentru testarea uniforma a continutului cu

NIR pentru eliberare in timp real (RTR). Gama de echipamente de test include si testere de dezintegrare, testere de disolutie, testere de friabilitate, testere densitate tasata si testere pentru determinarea fortei de torsiune.

“Calitatea primeaza”, este mai mult decat un slogan de marketing pentru Dr. Schleuniger® Pharmatron, este de fapt angajamentul fundamental al companiei pentru gandirea orientata catre client si calitate, aceasta premisa de baza stabilind practic standardele companiei.

Cu un record de mai mult de 20.000 de testere de duritate pe piata, echipamentele automate, semi-automate si manuale sunt folosite in laboratoare de cercetare, departamente de control al calitatii, IPC, si fabrici ale companiilor farmaceutice din intreaga lume.

Linia de produse Zymark ofera o serie de statii de lucruconforme cu dezvoltarea industriei de medicamente concepute pentru a realiza dezvoltarea in domeniul farmaceutic precum si analiza proceselor QA si QC mai productive. Statiile de lucru MultiDose G3, APW3 si TPW3 automatizeaza procedurile cum ar fi testarea disolutiei, prepararea de mostre si procesarea tabletelor.

Afișez 1 - 24 din 33 de rezultate