Automatizarea avansata imbunătăteste eficiența și productivitatea
• Automatizarea proceselor chimice complexe
• Analize multiple de până la 16 parametri simultan
• Alegeți între Micro Flow, Macro Flow sau combinați-le pe ambele
• Accesorii și module multiple (eșantioane automate, diluare,
distilare etc.)
• Domeniu foarte important de parametri
• Respectarea metodelor de referință: EPA, ISO, CORESTA, APAT, …

Parametri principali (apă prin Continuos Flow):
Amidă, amoniac, ortofosfat, cloruri, cianurile, COD, fluoruri, Cromul VI hexavalent, hidrazină, MBAS, nitrați, nitriţii, indicele de fenol, fosfaţi, potasiu, silicaţii, sodiu, sulfate, sulfurile, azot total, fosfor total, TN / TP, azot total Kjeldhal, uree

Parametri principali (soluri prin Continuos Flow):
amoniac, bor, clorură, nitrați, nitriţii, orthophosphorus, fosfat, potasiu, sulfate, sulfuri, azot total Kjeldhal, fosfor total

Parametri principali (plante – de exemplu, tutun):
amoniac, cloruri, cianurile, nicotină, nitrați, fosfaţi, potasiu, reducerea zaharurilor, acid sorbic, amidon, sulfate, zaharuri totale, azot total Kjeldhal, fosfor total, baza volatilă, acidul volatil

Parametri principali (fertilizanti):
amoniac, calciu, clorură, fosfat, proteină, azot total, fosfor total, uree

Parametrii principali (bere):
acid acetic, alcool, nitrogenul alpha amino, alpha amilază, beta glucan, amărăciune, calciu, cloruri, culoare, densitate, puterea diastazică, flavonoizii, acid lactic, magneziu, fosfaţi, potasiu, polifenoli, reducerea substanțelor, sulfate, SO2 total, azot total Kjeldhal

Parametri principali (vin si alcool):
acid acetic, alcool, nitrogenul alpha amino, amoniac, antociani, arginina, acid ascorbic, acid citric, cupru, etanol (TVA), SO2 gratuit, fructoză, acidul gluconic, glucoză, glicerol, fier, acid lactic, acid malic, OD 420, OD 520, 0D620, PANOPA, pH, polifenoli, acid sorbic, zaharoza, zaharuri, acidul tartric, aciditatea totală, SO2 total, uree, aciditatea volatilă

Parametrii principali pentru hrana animalelor:
amoniac, calciu, clorură, fosfat, proteină, azot total, fosfor total, uree

Parametrii principali produse lactate:
cinetica de acidificare, coagulare, colagen (hidroxiprolina), CO2, zaharuri enzimatice, gras, fermitate, fructoză, glucoză, umiditate, pH, potasiu, proteine, redox, reducerea zaharurilor, sodiu, zaharoza, temperatura, zaharuri totale.

Afișez toate cele 3 rezultate