Congelatoarele cu temperatură foarte scăzută de la BINDER asigură lantul logistic frigorific eficient

Congelatoarele BINDER sunt esentiale pentru depozitarea vaccinurilor împotriva coronavirusului

Pandemia de coronavirus continuă să domine afacerile globale. Numărul de infecții continuă să crească, iar cercetătorii sunt supuși unei presiuni enorme pentru a produce un vaccin. În ciuda tuturor măsurilor care au fost puse în aplicare, un vaccin este singura soluție care ne va permite să revenim la normal. Dar cum va fi transportat vaccinul mult asteptat peste tot pe glob cât mai repede posibil?

La asta lucrează în acest moment politicienii, experții farmaceutici și furnizorii de servicii logistice. Aceștia trebuie să găsească o modalitate de a garanta lanțuri logistice frigorifice eficiente pentru vaccinul COVID-19. Logistica frigorifica existenta la hub-urile de transport nu va fi suficienta, motiv pentru care companii precum UPS încep deja să își extindă capacitățile de stocare.

Dar halele de depozitare cu temperatură controlată, care sunt construite în prezent în fiecare țară din lume, nu pot face treaba singure – sunt de asemenea urgent necesare congelatoare cu temperatură foarte scăzută, care creează cele mai bune condiții de depozitare pentru substanțele organice. BINDER GmbH, cu sediul în Tuttlingen, Germania, poate oferi soluția ideală – congelatoarele sale sunt proiectate tocmai în acest scop. Prin urmare, nu este o surpriză faptul că liderul pieței globale a primit deja o serie de cereri.

Congelatoarele cu temperatură foarte scăzută mențin o temperatură constantă de -80 ° C, temperatura precisă care va fi necesară pentru depozitarea vaccinurilor cu coronavirus în viitor. Distribuția temperaturii în interior este extrem de uniformă, asigurându-se că substanțele organice sunt păstrate în aceleași condiții în orice moment. În plus, consumul de energie al congelatoarelor este redus, prevenind orice surpriză neplacută pentru furnizorii de servicii logistice atunci când vine vorba de costurile lor de funcționare. Mai mult, BINDER oferă și un concept de siguranță: în primul rând, sub forma APT-COM 4, care înregistrează procesul de stocare pentru a se asigura că totul funcționează așa cum ar trebui. Când vine vorba de probe sensibile, este vital să vă asigurați că nimic nu merge prost. Și în al doilea rând, încuietorile speciale ajută la protejarea probelor împotriva accesului neautorizat. Rampa de descărcare permite, de asemenea, congelatoarelor BINDER să fie descărcate și instalate rapid și ușor.

„Situația rămâne gravă și cazurile sunt în creștere. Un vaccin este singura modalitate de a depăși COVID-19 ”, spune Lothar Maresch de la BINDER ACADEMY. El continuă: „Cu congelatoarele sale pentru depozitarea vaccinurilor, BINDER contribuie la depasirea acestei crize.”

Solicitati acum o cotatie de pret