Cum să testați sistemele de detecţie a metalelor

Îndrumări privind procesul de monitorizare şi validare

Acest seminar online, Cum să testaţi sistemele de detecţie a metalelor, face parte dintr-o nouă serie de evenimente educaţionale, online, organizate de către Mettler Toledo, divizia Inspecţia Produsului. Acestea sunt concepute pentru ai ajuta pe clienţi să înţeleagă mai bine modul în care pot optimiza performanţa echipamentului de inspecţie a produsului.

Sunteţi în căutare de indrumări cu privire la procedurile corecte de configurare a echipamentului şi monitorizarea performanţei acestuia? Acest seminar vă va oferi răspunsurile. Vom începe cu o discuție despre punerea în funcțiune a sistemului dvs. de detectare a metalelor și despre ceea ce este necesar pentru a îndeplini standardele industriei alimentare. Apoi vom explica procedurile inițiale de validare și vom discuta despre procesul de monitorizare a performanţei.

În plus față de furnizarea de îndrumări practice cu privire la modul de testare a sistemului dvs. de detectare a metalelor pentru a obține conformitatea cu standardele de siguranță alimentară și codurile de bună practică ale comercianților, în seminar se va discuta, de asemenea, exemple de cele mai bune practici care fac conformitatea mai ușor de realizat.

Seminarul online se va încheia cu o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Moderatori: Ian Robertshaw și Paul Holdship

Durata: 40 de minute

Data/ora când va avea loc: 27.04.2020 ora 10:00 [limba în care se va desfăşură seminarul – engleză]

27.04.2020 ora 18:00 [limba în care se va desfăşură seminarul – engleză]

Aflați cum să validați sistemul de detectare a metalelor

Validarea este procesul de confirmare prin dovezi obiective, că echipamentul va îndeplini obiectivele specificate. În acest seminar online, vă vom oferi o demonstrație a modului de validare a sistemului dvs. de detectare a metalelor. Aceasta va include recomandări cu privire la numărul de treceri de produse necesare pentru a stabili un interval de încredere adecvat pentru validarea sistemului de detectare a metalelor.

Explorați cum să monitorizați performanța echipamentului

Demonstrația va trece apoi de la modul de validare a sistemului dvs. de detectare a metalelor, la confirmarea funcționării acestuia conform specificaţiilor. Testele standard de monitorizare a performanței de rutină vor fi demonstrate, împreună cu o prezentare generală a testelor suplimentare care ar putea fi necesare pentru a se conforma Codurilor de bună practică ale comercianților. De asemenea, vom discuta despre opțiunile de înregistrare și stocare a rezultatelor testelor.

Descoperiți ce este implicat în procesele de verificare

Standardele de siguranță alimentară impun verificarea periodică a sistemelor de inspecție a produselor, inclusiv a sistemelor de detectare a metalelor. Acest lucru se realizează de obicei la fiecare 6 sau 12 luni și își propune să răspundă la întrebarea „echipamentul specificat este verificat și funcționează conform așteptărilor?” În această parte a seminarului online, vom discuta despre modul în care sistemul și acțiunile operatorului sunt evaluate.

Pentru inregistrarea la seminar va rugam sa apasati butonul