Cantare cu Functia de Verificare a Greutatii

Cantare cu Functia de Verificare a Greutatii

Cantarul robust din otel inoxidabil BBA236  este rentabil
pentru utilizarea  in orice industrie uscata sau un mediu inconjurator umed de scurta durata.

Descriere

Weighing scale

Solutia Economica

Pentru medii industriale provocatoare

BBA236 este proiectat pentru o gama larga de sarcini de cantarire. Este o alegere rentabila pentru cantarire directa,control cantarire peste/sub si aplicatii de cantarire a animalelor.

Terminalul BBA236 include o interfata RS232 care permite comunicarea cu o imprimanta sau PC. Poate fi operat cu o baterie reincarcabila incorporata, disponibila optional.

Weighing Scale

Vizibilitate Imbunatatita

Pentru o lizibilitate excelenta in orice conditii de lumina, cantarul BB236 are un ecran LCD mare, cu o inaltime de 60 mm si un afisaj cu lumina de fundal alba reglabila.

Weighing Scale

Inovator si Usor de Utilizat

Pe langa cele cinci taste tactile standard (On/ Off, Zero, Tare, Clear, Print) BBA236 este primul din clasa sa care prezinta doua taste functionale definibile (F1 si F2). Acestea permit rapid si usor comutarea intre diferite functii definite.

Weighing Scale

Indicarea Imediata a Starii

Cantarirea peste/sub control se efectueaza usor si precis cu imediata indicatie de stare. Configurarea greutate / tinta este simpla, oferind o acuratete generala procesului.

Weighing Scale

Control Total in Orice Moment

Toate functiile (selectate direct prin tastele functionale) si starea actuala a cantarului sunt intotdeauna la vedere, oferind o prezentare generala buna pentru o functionare ergonomica.

Weighing Scale

Protectie Excelenta la Suprasarcina

Amplasate optim si specific ajustate, opritoarele de suprasarcina acorda cea mai buna protectie posibila impotriva deteriorarii celulei de sarcina. Picioarele usor reglabile permit nivelarea fiabila si precisa a platformei.

Weighing Scale

Usor de Curatat

Deschis, robust si direct designul platformei permite curatarea eficienta si ajuta la reducerea posibilelor contaminari bacteriene.

Pentru mai multe detalii:

Producator

Mettler Toledo

METTLER TOLEDO este un producător internațional de cântare și instrumente analitice. Este cel mai mare furnizor de instrumente de cântărire pentru utilizare în aplicații de vânzare cu amănuntul de laborator, industriale și alimentare.