Descriere
Noul design compact îmbunătățit include o detectare automată a punctului inițial de fierbere (IBP), precum și conexiuni rapide pentru piesele care trebuie îndepărtate după operare.
Distilarea se realizează de la punctul de fierbere inițial (IBP) până la punctul de fierbere final (EBP) de către operator. Criteriile pentru un final de distilare sunt:
- este depășită EBP în AET-temperatura
- se depăşeşte volumul de distilat
- se depăşesc limitele maxime ale temperaturii băii de încălzire sau ale temperaturii balonului
- crăparea produsului în balon
- pierdere de vid
Volumul distilat trebuie măsurat de către operator într-un receptor cu temperatură controlată.
O carcasă de siguranță a sistemului pentru a proteja în mod adecvat operatorul de aparatul de distilare în caz de accident, așa cum este sugerat de ASTM D1160-15, este citată ca opțiune, deoarece unii clienți vor folosi sistemul într-o hotă de fum.