Promotie PH-metru SevenDirect

  • Category Oferte

Valabilitate oferta 1 aprilie - 30 iunie

Descoperă Secretele Măsurarii pH-ului în Era Ecranului Tactil

Inovațiile tehnologice continue ale METTLER TOLEDO au făcut măsurătorile pH-ului și conductivității mai precise, mai sigure și mai intuitive. Schimbați vechiul echipament SevenEasy cu noul SevenDirect și beneficiați gratuit de 3 solutii standard de calibrare.

Intuitiv de utilizat

Instrucțiunile de pe ecran vă ghidează prin operațiile de rutină, cum ar fi procesul de calibrare a senzorului. Sistemul de ajutor integrat furnizeaza suport imediat și informații utile.

Totul la îndemână

Modul uFocus afișează doar cei mai importanți parametri, în timp ce modulul StatusLight indică clar dacă instrumentul este gata de utilizare.

Rezultate trasabile 

Echipamentele SevenDirect se conformează normelor GLP prin stocarea marcajelor temporale, a ID-urilor eșantioanelor, senzorilor și a utilizatorilor pentru fiecare măsurare.

Preveniți accesul neautorizat

Setările metodei sunt protejate de schimbări nedorite de o gestionare a utilizatorilor pe două niveluri. Parolele individuale garantează ID-urile de utilizator corecte.

Gestionarea simplă a datelor

Programul EasyDirect  simplifică gestionarea datelor. Colectați date, generați rapoarte, exportați pe calculator sau imprimați pe o imprimantă de rețea

pentru a elimina erorile de transcriere.

Design robust

Echipamentele SevenDirect dispun de un compartiment închis pentru conectori pentru a preveni coroziunea și de o protecție pentru ecran, înlocuibilă pentru a menține instrumentul în siguranță împotriva prafului și a scurgerilor, în medii dure, chiar și cu senzori atașați (IP54 în uz).

Avantajele unui pH-metru modern:

Poziționare exactă senzor

Brațul EasyPlace pentru electrod facilitează manevrarea acestuia. Pozițiile dedicate pentru calibrare, măsurare, curățare și depozitare simplifică operațiunile zilnice.

Proces eficient de calibrare

Suportul rotativ pentru plicuri EasyPlace permite utilizarea a 3 plicuri de soluție standard, simplificând o calibrare tipică în trei puncte.

Agitare pentru rezultate fiabile

Agitatorul magnetic EasyMix omogenizează probele pentru rezultate mai precise. Potrivirea perfectă cu brațul EasyPlace pentru electrod economisește spațiu pe masa de lucru.

Doi în unul

Dacă atât pH-ul, cât și conductivitatea trebuie măsurate în mod regulat – fie simultan sau separat – SD23 poate comuta rapid între modurile de măsurare.

Măsurare concentrație ioni

Cu senzorul ISE conectat, echipamentul SevenDirect SD50 poate măsura și alți parametri în afară de pH, cum ar fi concentrația ionilor de fluor sau clor.

Întotdeauna senzorul potrivit

SevenDirect acceptă ISM® (Management Inteligent al Senzorilor) și  detectează automat senzorii InLab®  compatibili ISM pentru a se asigura că ID-ul  corect al senzorului este înregistrat cu măsurarea.

Ești interesat? Sună la numarul de telefon +40-21-232.10.69 sau trimite un email la sales@ofsystems.ro