Ascott a fost in prima linie timp de mai mult ani in ceea ce priveste proiectarea camerelor de testare iar cea mai recenta gama de produse intruchipeaza inovatia condusa catre clienti si imbinarea performantei cu excelenta tehnologica. Procesul de creare si controlul climatelor corozive n-a fost niciodata mai exigent, dezvoltarea de noi materiale si invelisuri pentru suprafete, plus cerintele tot mai mari din partea clientilor au condus la efectuarea de testari din ce in ce mai riguroase. Acesta este punctul nostru forte.

Camera de testare in ceata salina

Testul de ceata salina a fost testul de reper pentru coroziune in multe industrii de zeci de ani. Avand in spate o istorie atat de lunga, o baza de date de testare si multe standarde internationale de testare, ramane inca o alegere foarte populara ca test comparativ pentru a verifica daca probele corodeaza in functie de asteptari. Principala sa aplicatie o constituie, prin urmare, auditarea eficientei unui proces de productie.

Camera de test pentru coroziune ciclica

Acesta este un mijloc de a recrea/accelera o varietate de climate corozive, in confortul unei camere de testare. Este un test folositor pntru estimarea duratei de viata a materialelor si componentelor in conditii de lucru simulate. A castigat aproparea la nivel larg, in special in industria auto, acolo unde multi productarori si-au dezvoltat propriile standarde CCT.

Ascott in lume

Ascott exporta in intreaga lume printr-o retea globala de agenti si distribuitori care detin multi ani de experienta in toate aspectele legate de suportul acordat post-vanzare pentru produsele Ascott.

Afișez toate cele 5 rezultate