Sisteme Analiza Termomecanica TMA

Sisteme Analiza Termomecanica TMA

Analiza termomecanica (TMA) este adaugarea ideala la un sistem DSC. Pe langa masurarea coeficientilor de expansiune, TMA este, de asemenea, o tehnica excelenta pentru determinarea tranzitiilor vitroase care nu pot fi masurate in mod satisfacator de DSC, de exemplu materiale cu un continut ridicat de umplutura. Modul de penetrare este ideal pentru caracterizarea tranzitiilor vitroase ale probelor dificile, cum ar fi acoperirile foarte subtiri.

Descriere

TMA/SDTA 2+

TMA / SDTA 2+ poate fi utilizat pentru o gama larga de aplicatii datorita domeniului sau larg de temperatura si a gamei largi de parametri de forta in modurile de compresie si tensiune. Ca rezultat, TMA / SDTA 2+ ofera rapid informatii caracteristice despre numeroase tipuri de probe, de exemplu straturi foarte subtiri, cilindri de proba mari, fibre fine, filme, placi, polimeri moi sau duri si monocristale.

Sisteme Analiza Termomecanica TMA

Precizie de Temperatura de Neegalat

TMA / SDTA 2+ este singurul instrument de pe piata care masoara temperatura esantionului foarte aproape de esantion in toate modurile de functionare. Acest lucru permite efectuarea reglarii temperaturii folosind substante de referinta (de exemplu, punctele de topire ale metalelor pure) sau printr-o schimbare de lungime.

Sisteme Analiza Termomecanica TMA

Tehnologie One Click

Terminalul color sensibil la atingere prezinta informatii clare, precise si este usor de vazut de la distanta. Functia patentata One Click va permite să porniti metode de masurare predefinite in siguranta si usor de la terminal, prin simpla apasare a unui buton.

Producator

Mettler Toledo

METTLER TOLEDO este un producător internațional de cântare și instrumente analitice. Este cel mai mare furnizor de instrumente de cântărire pentru utilizare în aplicații de vânzare cu amănuntul de laborator, industriale și alimentare.