VLE 110

VLE 110

PILODIST a reproiectat și modernizat cu succes, în cooperare cu institute de cercetare celebre, sistemul nostru VLE și introduce noua versiune din 2015 ca VLE 110.

Descriere

Echilibrul de fază vapori-lichid a amestecurilor cu două sau mai multe componente reprezintă o bază esențială pentru determinarea numărului necesar de etape teoretice de separare și a altor condiții de distilare.

Modelul VLE 110 este proiectat pentru funcționare sub atmosferă, vid sau la suprapresiune de până la 3 bari absoluti cu un volum de încărcare de aprox. 80 ml și temperaturi de până la 250°C.

În partea inferioară centrală a aparatului de sticlă, care efectuează evaporarea, se află un încălzitor electric special de imersie, din material de cuarț-nisip. Fluxurile de circulație de reflux sunt intens agitate într-o cameră de amestecare care asigură o reglare rapidă a echilibrului. Prelevarea probei din ambele faze (lichid și vapori) poate fi realizată fie prin piston de supapă controlată automat prin supape solenoide, fie poate fi prelevată alternativ din fluxurile de circulație printr-o seringă etanșă la gaz, care face, de asemenea, parte din livrare. Un port suplimentar de prelevare oferă posibilitatea de a preleva probe gazoase din faza de vapori, ceea ce reprezintă un avantaj deosebit pentru amestecurile cu goluri de miscibilitate.

Sistemul este livrat cu un dispozitiv de control bazat pe microprocesor pentru lucru precis și fiabil.

Aplicație:
Determinarea echilibrului vapor-lichid pentru calcularea eficienței de separare necesare.

Producator

Pilodist

Pilodist este un furnizor mondial pentru unități și sisteme de separare termică: • Distilarea (rectificarea) • Extracţie • Evaporarea in film subțire • Reciclarea solventului • Determinarea echilibrului de fază de vapori-lichizi, Pentru cercetare și dezvoltare, precum și pentru controlul calității pentru aplicații în industria farmaceutică, chimică, aromă și parfumuri, precum și cercetarea și educația în universități. Cele mai importante linii de produse sunt sistemele PETRODIST pentru laborator: • Distilarea țițeiului conform standardelor ASTM și • Statii pilot de lucru continuu și discontinuu pentru rafinăriile și laboratoarele de cercetare petrochimice. O gama noua de echipamente special dedicata Botanicii a fost dezvoltata de specialistii PILODIST. Aceasta poate fi accesata pe siteul: https://pilodist-botanicals.com/ .