PACK’R, soluții de umplere pentru orice aplicație
Proiectăm mașina de umplere în funcție de produsul dvs. (aparatele de umplere PACK’R sunt concepute pentru a satisface o gamă largă de vâscozități, inclusiv produse foarte complexe), de containerul dvs. și puterea dorită. Soluțiile noastre de umplere sunt adecvate pentru containere de la 100ml la 30L (sticlă, canistră, găleată, borcan, bidon), precum și pentru ambalaje de mari dimensiuni, cum sunt butoaiele sau containerele IBC (200L până la 1000L).

Producător de mașini de umplere și acoperire de peste 30 de ani. Numărul aparatelor și liniilor complete instalate în întreaga lume depășește 1 200. Aparatele PACK’R sunt livrate în peste 50 de țări (pe fiecare continent)

Umplere sticle, canistre și alte recipiente – de la 100ml la 30L
Vă oferim o gamă vastă de soluții de umplere de la mașinile semiautomate până la liniile complet automate. Putem satisface o varietate de tipuri de ambalare, de la 100ml la 30L: sticle, găleți, canistre, borcane, butoaie… Instrumentele noastre sunt adaptate pentru a rula mai multe formate pentru fiecare lichid de umplere.

Umplere butoaie metalice – de la 60L la 1000L
Gama noastră de umpleri gravimetrice dedicată umplerii butoaielor se adaptează multor produse și configurații (bidon, butoi de metal, IBC…). Avem soluții semiautomate și echipamente pentru linia completă (depaletizator, paletizator, depozitare butoaie, transportoare…)

ATEX- Expertiză în protecția antiexplozie
De-a lungul timpului, PACK’R a fabricat numeroase aparate, dezvoltând astfel o reală experiență în proiectarea antiexplozie ATEX, în special pentru a răspunde nevoilor piețelor și produselor clienților noștri: solvenți, produse petroliere inflamabile, substanțe periculoase, vopsele pe bază de solvenți, concentrate pentru băuturi etc. Proiectăm și fabricăm mașini semiautomate simple destinate locațiilor periculoase, precum și mașini de umplere și acoperire automate, dar și linia completă cu design ATEX.

Afișez toate cele 7 rezultate